Tijdens aan- en verbouwingen, renovaties, vernieuwingen etc. heeft R&M - afgezien van de specialisten  zoals eerder genoemd op de afzonderlijke pagina's - ook de beschikking over de volgende specialisten om uw wensen ten uitvoer te brengen:

Loodgieter
Deze veelzijdige vakman levert en monteert onder andere waterleidingen, rioleringen, kranen, dakgoten, wastafels, wasmachines, drogers en afwasmachines.

Metselaar
Deze R&M vakman verwerkt stapels bakstenen of kalkzandstenen tot bijvoorbeeld muren, garages of schouwen. Dit alles al dan niet in een bijzonder metselverband.

Parketlegger
Ook wel een parketteur genoemd is deze vakman gespecialiseerd in het leveren, leggen en afwerken van houten vloeren in alle mogelijke patronen en kleurcombinaties. Hierbij kunt u denken aan massief strokenparket, moza´ek parket, bamboeparket maar ook laminaat en kurk vloeren.
Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid dat u zelf het materiaal aanschaft en dat onze vakman het voor u legt.

Stukadoor
De stukadoor geeft een wand of plafond een heel ander aanzien door de toepassing van schuurwerk, spuitpleister of lijstwerk. Er is een grote verscheidenheid aan afwerkingen mogelijk bij stucwerk zoals glad pleisterwerk, schuurwerk, spachtelputz, spackspuitwerk,   verfspuitwerk, airless spuitwerk, betonlooks, marmerpleisters, pandomo, cementgebonden pleisters en tadelak.

Tegelzetter
Deze vakman brengt volgens de bouwtekening tegels aan op  een wand of vloer. Vervolgens wordt het tegelwerk ingewassen en de muuraansluiting zonodig gekit. Onze tegelzetters zijn bedreven in het verwerken van natuursteen zoals marmer, graniet en leisteen.

Vloerenlegger
Deze vakman is gespecialiseerd in het aanvrengen van cementdekvloeren en gietvloeren om eem ruwe vloer te egaliseren. Een woongrindvloer, een natuursteenvloer of een parketvloer behoren tot de mogelijkheden.

 

 

 

BADKAMERS
Heerlijk comfortabel badderen in uw eigen badkamer? Lekker douchen onder een rainshower? Eens eindelijk eenvoudig schoonmaken onder uw zwevend toilet?


 

SCHEIDINGSWANDEN
Op zoek naar scheidingswanden voor uw kantooromgeving om daardoor een wisselende indeling en flexibiliteit te creeren? ...


 

TIMMERMAN
Onze timmermannen bewerken het hout in de breedste zin van het woord: balklagen maken, wanden aftimmeren, kozijnen maken en plaatsen ...


 

KEUKENS
R&M Bouwgroep verzorgd de gehele installatie van uw keuken. Van het demonteren van uw oude tot en met het gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe keuken.


 

HAARDEN
Gemetselde open haarden, klassieke schouwen of kachels met of zonder rookkanaal worden volgens de geldende voorschriften ...


 

DAKKAPELLEN
Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is ...


 
 

 

   


■  disclaimer  ■  contact  ■  home  ■