In de praktijk bestaan werkzaamheden van onze vakman uit het leggen van dakpannen of leien, het aanbrengen van bitumineuze (asfalthoudende) dakbedekking of van een metalen beplating zink.

Zink of koper kan worden gebruikt voor de afwerking in de klassieke bouw maar zeker ook in de moderne bouw. Zink of koper wordt ondermeer verwerkt in standaard beugelgoot, maatwerk ingemeten dakgoten, luifles, kleine dakkapellen, zink en koper vergaarbakken en in de randafwerking voor platte daken. Ook kan uw woning worden uitgevoerd met zink of koperen hemelwaterafvoeren of andere details wat verwerkt kan worden met zink of koper.

De verwerking van bitumineuze dakbanen en de afdichting van de overlappen kan zowel met een brander, met een fohn en door middel van de gietmethode met warme bitumen.
Om lekkage en andere overlast te voorkomen is het van het grootste belang dat uw dak in perfecte conditie is. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben.

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Afhankelijk van het toegepaste dakbedekkingsysteem, de gebruikte materialen, de ligging van het pand (bijvoorbeeld in een bosrijke omgeving) en het afschot, zal het dakvlak vervuilen en mankementen gaan vertonen met alle consequenties van dien.

Er zijn 2 mogelijkheden: renoveren of vernieuwen.
Bij renovatie is er sprake van overlagen; hierbij wordt er een nieuwe laag over de oude aangebracht. Afhankelijk van de kwaliteit van de oude laag is dit een goede optie. Ook wordt er een aluminium dak trim aangebracht.

Als u uw dakbedekking laat vernieuwen wordt er een volledige tweelaags nieuwe dakbedekking aangebracht nadat de oude is verwijderd. Er wordt een aluminium dak trim geplaatst en het afval wordt afgevoerd.

 
 

 

BADKAMERS
Heerlijk comfortabel badderen in uw eigen badkamer? Lekker douchen onder een rainshower? Eens eindelijk eenvoudig schoonmaken onder uw zwevend toilet?


 

SCHEIDINGSWANDEN
Op zoek naar scheidingswanden voor uw kantooromgeving om daardoor een wisselende indeling en flexibiliteit te creeren? ...


 

TIMMERMAN
Onze timmermannen bewerken het hout in de breedste zin van het woord: balklagen maken, wanden aftimmeren, kozijnen maken en plaatsen ...


 

KEUKENS
R&M Bouwgroep verzorgd de gehele installatie van uw keuken. Van het demonteren van uw oude tot en met het gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe keuken.


 

HAARDEN
Gemetselde open haarden, klassieke schouwen of kachels met of zonder rookkanaal worden volgens de geldende voorschriften ...


 

DAKKAPELLEN
Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is ...


 
 
   


■  disclaimer  ■  contact  ■  home  ■