De aanschaf van een CV installatie is niet eenvoudig. Elke woning en elke specifieke situatie vraagt om een CV installatie op maat.

Enkele vragen die onze monteurs in samenspraak met u moeten beantwoorden is hoe groot de capaciteit is waar de radiatoren kunnen komen te staan en hoeveel radiatoren u nodig heeft.

Welke keus u ook maakt, u kunt er vanuit gaan dat de installatie perfect aansluit bij uw woning. Onze Centrale Verwarming Installateur adviseert u over de meest geschikte manier om uw huis te verwarmen, welke ketel u daarvoor nodig heeft en hoe duur de verschillende opties zijn.
Wij leveren de materialen en verzorgen de technische installatie. Ook voor periodiek onderhoud of storingen aan de verwarmingsinstallatie kunt u onze CV installateur inschakelen.

Na een installatie van R&M Centrale Verwarming heeft u jarenlange comfortabele warmte in uw woning, winkel of kantoor.

Storing? 24 uurs service!
Voor alle merken CV installaties kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Met dit onderhoudscontract kunt u ook onze 24 uurs service gebruiken bij storingen. Deze spoedservice houdt in dat onze CV monteurs 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar zijn voor het uitvoeren van service werkzaamheden.

 

CV Onderhoud
Het is belangrijk dat u uw ketel regelmatig laat controleren en dat de ketel periodiek schoon gemaakt wordt. De fabrikant van CV ketels garandeert meestal een goede, langdurig en veilige werking van de ketel mits deze door een erkende installateur wordt geinspecteerd en onderhouden. R&M Bouwgroep heeft een dergelijke installateur waardoor u profiteert van de uitstekende service van uw CV bedrijf.

 
 

 

BADKAMERS
Heerlijk comfortabel badderen in uw eigen badkamer? Lekker douchen onder een rainshower? Eens eindelijk eenvoudig schoonmaken onder uw zwevend toilet?


 

SCHEIDINGSWANDEN
Op zoek naar scheidingswanden voor uw kantooromgeving om daardoor een wisselende indeling en flexibiliteit te creeren? ...


 

TIMMERMAN
Onze timmermannen bewerken het hout in de breedste zin van het woord: balklagen maken, wanden aftimmeren, kozijnen maken en plaatsen ...


 

KEUKENS
R&M Bouwgroep verzorgd de gehele installatie van uw keuken. Van het demonteren van uw oude tot en met het gebruiksklaar opleveren van uw nieuwe keuken.


 

HAARDEN
Gemetselde open haarden, klassieke schouwen of kachels met of zonder rookkanaal worden volgens de geldende voorschriften ...


 

DAKKAPELLEN
Door de bouw van een dakkapel tovert u de zolder om tot een volwaardige kamer met prima lichtinval en een ruimte waar het goed vertoeven is ...


 
 
   


■  disclaimer  ■  contact  ■  home  ■